Şükrüpaşa Anadolu Lisesi

WEB https://sukrupasaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Şükrüpaşa Mah. Şıh Köyü Caddesi. No 78 Şükrüpaşa Eğitim Kampüsü Yakutiye /Erzurum
VİZYON : Ülkemizde ve Erzurum’da üniversiteye öğrenci hazırlayan kurumlar içerisinde, misyonumuz doğrultusunda en üst düzeye ulaşmaktır.
MİSYON : Biz… bütün öğrencilerin öğrenmelerini; kendine güvenen üretim ve verim düzeyini en yüksek seviyeye çıkararak iş doyumunu gerçekleştirme amacındayız. Okulun amacı öğrencilerin orta öğrenimlerini tamamladıktan sonra kişisel yetenekleri doğrultusunda kendine uygun bir meslek seçmesini sağlamaktır. Onların kişisel özelliklerini en güzel şekilde geliştirme amacındayız.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :1
Yabancı Dil : Almanca İngilizce
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ( K7 ve K10 numaralı otobüsler ile Şükrüpaşa Semti dolmuşları)
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merkez Yakutiye ilçesinde olup etrafında meskenler mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez ilçe
Kontenjan Bilgileri : 800